Όλες οι επιχειρηματικές δράσεις που δεν έχουν σχέση με την καθημερινή επαγγελματική ρουτίνα, είναι έργα ή αλλιώς «projects». 

Η δημιουργία ενός νέου προϊόντος, η κατασκευή ενός κτηρίου, η αγορά και εγκατάσταση νέου εξοπλισμού, η αλλαγή του τρόπου που λειτουργεί μια εταιρεία, η βελτίωση των  διαδικασιών μιας εταιρείας, και άλλα πολλά, είναι έργα που έχουν αρχή και τέλος. Είναι δηλαδή projects. Αφού ολοκληρωθούν εντάσσονται στην καθημερινή επαγγελματική ρουτίνα!

Ένα project αποτελείτε από 5 βασικά στάδια: (1) την αρχή ή αλλιώς την σύλληψη της ιδέας, (2) τον σχεδιασμό, (3) την υλοποίηση, (4) την παρακολούθηση και (5) την ολοκλήρωση.

Τα στάδια αυτά διαχειρίζονται 3 βασικές παραμέτρους: (1) το κόστος, (2) τον χρόνο υλοποίησης και (3) τον σκοπό του project. 

Και οι παράμετροι αυτοί είναι που προσδιορίζουν την ποιότητα του αποτελέσματος!

Η παράδοση των έργων στην ώρα τους, εντός προϋπολογισμού και σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχουν συμφωνηθεί, είναι μια σύνθετη και απαιτητική διαδικασία που χρειάζεται την γνώση εργαλείων και την εμπειρία του αντικειμένου εφαρμογής.

 

Η VioTech προσφέρει υπηρεσίες διαχείρισης έργων βάσει των διαδικασιών της PMI® και του ISO 21500:2012 και υπηρεσίες ανεξάρτητου μηχανικού.

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.